UNDER CONSTRUCTION

 
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Triade Vastgoed is in 1988 gestart en heeft aanvankelijk gewerkt voor de toenmalige verkooporganisatie van Slokker, van der Roest Adviesgroep. Het betrof voornamelijk het verkopen van nieuwbouwprojecten voor projectontwikkelaar Slokker Vastgoed. In deze periode heeft zij vele nieuwbouw projecten verkocht.

Naar verloop van tijd is Triade Vastgoed zich steeds meer gaan richten op de verkoop van industrieel erfgoed, veelal in historische panden, al dan niet in binnenstedelijk gebied.

Het eigenzinnige karakter van dergelijke panden en locaties maakt dit tot een specialisatie.

Vanuit de situatie van een vervallen gebouw en vaak ook verpauperde omgeving, moet de koper overtuigd worden van het fraaie eindresultaat. Dit vraagt een buitengewoon voorstellingsvermogen en enthousiasme.

Door de betrokkenheid van Triade vanaf het begin van het project wordt de verkoopbaarheid van de panden geoptimaliseerd. Kortom, Triade Vastgoed is een onafhankelijke partij, niet gehinderd door commerciŽle plaatselijk belangen, die bereid is te denken met en voor haar opdrachtgevers.

Totale betrokkenheid is de kracht van de verkoop

Triade Vastgoed heeft inmiddels een schat aan ervaring in de begeleiding, verkoopbaar maken en verkopen van zowel nieuwbouw- als renovatie projecten. De werkzaamheden strekken zich uit van haalbaarheids onderzoeken, totale commerciŽle begeleiding tot daadwerkelijke verkoop. Door de vele projecten waar zij bij betrokken is geweest, heeft Triade hierin een enorme expertise opgebouwd. Ze treedt meestal op als directie makelaar van de project ontwikkelaar. Een uitgelezen mogelijkheid voor de project ontwikkelaar een vertrouwde band te leggen tussen haar eigen belangen en de commerciŽle marktpartijen, hetgeen veel tijd en energie bespaart.

Onder de knop gerealiseerde projecten vindt u een greep uit de projecten waar Triade bij betrokken is geweest en heeft verkocht. Het strekt zich uit van nieuwbouw tot historische panden en industrieel erfgoed. Voor de liefhebbers een scala aan projecten met documentatie, tekeningen en foto’s.
 

 
webdesign FS  

 

© TRIADE 2006