Terug


Verkoop

De verkoop bestrijkt het gehele traject vanaf het moment dat het project verkoopgereed is totdat de juiste persoon/koper gevonden is voor het betreffende object.

Afhankelijk van verschillende factoren, hanteren wij diverse verkoopstrategieŽn, waarbij Enthousiasme, Creativiteit, Inzet, Kwaliteit, Empathie, Flexibiliteit van groot belang is. Dit is onder andere de Kracht van onze werkwijze, om zo de juiste koper voor het juiste pand te vinden. Triade Vastgoed beschikt over tal van methodes en manieren om niet slechts in de regio maar met name in een veel groter gebied de juiste kandidaat te vinden.
Doordat wij voornamelijk werken voor en met opdrachtgevers die het zogenaamde “custom build” bouwen hoog in het vaandel hebben staan, bestaat voor de potentiŽle koper de mogelijkheid, min of meer, zijn/haar eigen huis te creŽren.
Deze werkwijze draagt niet alleen bij tot tevredenheid van haar opdrachtgevers maar zeker ook van de kopers die deze aanpak als uiterst plezierig ervaren.

De drie eenheid van de veelal zeer bijzondere panden, op al even speciale locaties in combinatie met “custom build” bouwen is uniek.

“Waar wonen tot resideren verheven wordt” is Triade Vastgoed uw partner

 

 
     

 © TRIADE 2006